- ویژگی ها
- طرز استفاده
- چرا نانوسیل
- تجربه کاربران
ویژگی ها
- بدون ایجاد طعم و مزه نامطلوب در میوه و سبزی
- موثر بر روی ویروس کرونا
- غیر سمی، فاقد اثرات سرطانزایی و جهش ژنتیکی
- دوستدار محیط زیست
- تجزیه به آب و اکسیژن پس از ضدعفونی
- عدم ایجاد باقیمانده در سطح میوه و سبزی
- افزایش طراوت و شادابی سبزیجات همراه با حفظ رنگ آن ها
- افزایش ماندگاری میوه و سبزیجات
تنها ضد عفونی کننده میوه و سبزیجات بدون نیاز به آبکشی
طرز استفاده از مایع ضدعفونی کننده میوه و سبزیجات
- در ابتدا لازم است به منظور زدودن گل و لای، میوه و سبزیجات را در آب شستشو دهیم و و بعد در چهار لیتر آب به مقدار یک تا دو قاشق غذاخوری محلول ضد عفونی کننده میوه و سبزیجات نانوسیل بریزیم. با قراردادن میوه و سبزیجات در این محلول و غوطه ور شدن آنها بعد از 20 تا 30 دقیقه، بدون نیاز به آبکشی می توان از آنها استفاده کرد.
دلیل استفاده از ضدعفونی کننده های میوه و سبزیجات نانوسیل
- عدم تغییر رنگ و مزه ی میوه و سبزیجات
- 3
- باقی نگذاشتن بو بعد از ضدعفونی
- 4
- ماندگاری بیشتر و حفظ طراوت و شادابی میوه و سبزیجات
- 5
- دارای قابلیت تجزیه پذیری زیستی
- 6
- فاقد اثراتی همچون جهش زایی ژنتیکی
- 8
- دارای سیب سلامت(:همانند محصولات دیگر نانوسیل دهانشویه ضدعفونی کننده ی دست و …)
- 9
- تاییدیه از سازمان غذا و دارو
- 10
استفاده از هیپوکلروید سدیم یا همان آب ژاول (وایتکس)
- مزایا
- از بین بردن باکتری ها و قارچ ها و ویروس ها
- معایب
- عدم تاییدیه ی بهداشت جهانی برای از شستشوی مواد غذایی
- تشدید مشکلات گوارشی به هنگام استنشاق
- بروز علائمی مانند تهوع، اسهال، سرفه و… به هنگام استنشاق
- نفوذ به بافت درونی سبزیحات و میوه ها
استفاده از جوش شیرین (بی کربنات سدیم)
- معایب
- پاک کننده سموم و آفات تنها از سطح سبزیجات و میوه ها
- ناموثر بر ویروس کرونا
استفاده از آب داغ
- مزایا
- در طعم میوه و سبزیجات اثری نمی گذارد
- غیر سمی و شیمیایی
- معایب
- بدون تاثیر بر میکروب ها ویروس ها و آفت ها
- قابلیت مبارزه با ویروس کرونا را ندارد
استفاده از ضد عفونی کننده سبزیجات در برند های موجود بازار
- مزایا
- موثر بر ویروس ها و باکتری های آفت ها
- گندزدایی از میوه و سبزیجات
- معایب
- رد بوی مواد ضد عفونی کننده بر روی میوه و سبزیجات
- تغییر رنگ مواد غذایی
- طعم نامطلوب
- سرطان زایی و جهش زایی در برند های نامعتبر
- نیاز به آبکشی مجدد
تفاوت روش های قدیمی با مایع ضدعفونی کننده ی نانوسیل دی 7